Chip tuning

De ce Chip tuning ?

Nu iti mai place masina? Ti se pare ca nu mai face fata cerintelor? Te facem sa te indragostesti de masina ta…

17_612x383_m6_coupe_previewVrei mai multa putere si mai mult cuplu? Alege Chip Tuning – optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie electronica in vederea obtinerii unei cresteri de putere cu pana la 30% mai mare pentru motoarele turbo-diesel sau turbo-benzina si 10% pentru motoarele aspirate diesel sau benzina.

O accelerare mai rapida si uniforma, plus o crestere semnificativa a cuplului

Care sunt pasii ?  In primul rand trebuie sa veniti cu masina la noi pentru o inspectie a componentelor, o diagnoza completa a parametrilor si stabilirea daca este sau nu recomandata o resoftare.

Daca masina indeplineste conditiile de functionare corespunzatoare si nu prezinta erori pe motor, se citeste softul original al masinii in vederea modificarii personalizate in functie de parametrii de functionare transmisi. Nu utilizam softuri premodificate utilizate si la alte masini. Dupa modificare (1-3 ore) se rescrie softul in ECU si masina capata viata noua.

Daca fac chip tuning la masina se strica ceva?Chip tuning Craiova

Masinile se „strica” in general atunci cand nu sunt exploatate corect, prezinta uzura peste masura, sau reviziile sunt facute interziat si cu consumabile de proasta calitate.

Softul masinii este optimizat de fabricant astfel incat sa fie motorul sa fie fiabil, sa reziste la uzura unui nr. de km pentru care a fost proiectat, sa obtina o putere maxima raportat la un consum cat mai bun. Interventia chip tuning ridica aceste limite astfel incat sa se incadreze in limitele de toleranta a rezitentei pieselor componente.

Trebuie sa fiti constient inca din prima clipa de faptul ca dupa chip tuning masina dvs. devine mult mai agila si rapida si tentatia de a beneficia de puterea maxima este prezenta mai mereu. Un mers „normal” cu masina va aduce o satisfactie maxima cu un minim de costuri.

Cat dureaza operatia de efectuare a tuningului? Operatia dureaza intre 1h si 5h in functie de metoda folosita ( chip clasic, OBD sau BDM ).
Pot sa mai folosesc softul original dupa modificare?

Da, la cerere firma noastra va poate rescrie ECU cu softul original (din orice motiv doriti dvs)

Recomandari:(puteti deriora ECU iremediabil)

Nu incercati sa faceti chip tuning la masinile care stiti deja ca au prb de uzura (turbo, injectoare, ambreiaj)

Nu folositi fisierele de pe Dvd-urile care circula pe internet, in mare parte nu sunt testate

ECO Tuning – optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie diesel in vederea reducerii consumului de carburant cu pana la 15%.

Ai intrebari la care vrei un raspuns corect? Nu ezita sa ne intrebi aici


Facebook