Inchirieri auto Craiova

Inchirieri auto Craiova 0729258200

Inchirieri auto Craiova este un serviciu oferit de Rentok.ro prin care pune la dispozitia dumneavoastra masini atat in Craiova cat si in imprejurimi. In cazul in care aterizati pe Aeroportul International din Craiova si aveti nevoie de o masina v-o putem oferi in cele mai bune conditii. Punem accent pe rapiditatea de la livra masina solicitata dar si pe pretul corect. inchirieri auto craiova

Tot ce aveti nevoie pentru serviciile de inchirieri masini este un permis de conducere valabil si cartea de identitate.

vem disponibile autoturisme pentru inchiriat din gama mini, hatchback, sedan sau combi, microbuz, atat motorizari diesel cat si benzina. Cu siguranta veti putea face alegerea potrivita pentru nevoile dumneavoastra la cele mai bune preturi.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Standardele noastre de calitate se aplică și în ceea ce privește serviciile de inchirieri masini, expertiza tehnică și consiliere. Echipa noastra va fi mereu bucuroasa să vă ajute cum se poate mai bine, iar experiența placuta va fi intodeauna de partea dumneavoastra.

LIVRARE SI COLECTARE LA  ADRESA GRATUITA

Puteți alege un program și un punct de livrare și de colectare, astfel încât să vă desfășurați călătoria fără complicații.

Va asteptam cu drag pe RentOk.ro sau la 0729258200


Facebook